Floating Cinema

Date:
Time: to
Location: Jachthaven “The Red Apple Marina”, Wijnbrug & Wijnhaven.

Wat is Floating Cinema?

Beleef de stadshavens op een unieke manier!

Op zaterdagavond 9 september van 18.00-23.00u vindt in het hart van het Maritiem District, in jachthaven “The Red Apple Marina”, de derde editie plaats van Floating Cinema.

De prachtige film “The Shape of Water” (bekroond met 4 Oscars en met Nederlandse ondertiteling) wordt op een megagroot scherm van 12x6m vertoond. Kom met je familie of vrienden en geniet ervan!

Koop op tijd een ticket voor een zitplek op de kade of op een boot(je), een drankje en popcorn zijn inbegrepen in de prijs! De zitplekken op de kades zijn overdekt. Nóg leuker om al in de middag te komen want er zijn in de buurt allerlei gratis activiteiten in het kader van Open Monumentendag; zo kun je worden rondgevaren, het dak van het Witte Huis bezoeken en historische schepen  van binnen bekijken. Voor een klein bedrag extra kun je een hapje en een eigen rondvaartbootje bij je ticket boeken. Vanaf 18u is er ook muziek en op het evenemententerrein staan 2 barretjes waarvan je gebruik kunt maken, dus het wordt vast weer heel gezellig:-)

Heb je zelf een boot? Dan zorgen wij dat je ergens kunt aanmeren. Reserveer wel op tijd een plekje, wat vol=vol en de kaartverkoop gaat erg hard dit jaar!

Er zijn verschillende soorten tickets:
  • 30 plaatsen voor bootjes van 3-12 meter (€30). Kleinere boten zijn gratis
  • 300 overdekte zitplaatsen op beide kade’s inclusief popcorn en drankje (€14)
  • 125 zitplekken op boot(jes) op het water in de haven, inclusief popcorn en drankje  (€18,50)
Vaste ligplaatshouders van hoofdsponsor The Red Apple Marina hoeven geen kaartje te kopen.

We bieden bij de zitplek-tickets interessante extra’s aan waardoor je bv. voordelig voorafgaand aan de film wat kunt eten, een vaartochtje kunt maken op een elektrisch sloepje, etc. Op het festivalterrein staan op beide kades een barretje waar je je gratis drankje kunt ophalen en extra consumpties kunt kopen. De gratis popcorn kun je bij het standje van de Spar ophalen, deze staat op de kade naast het drijvend ponton. Het terrein is vanaf 18u open dus wordt vast reuzegezellig:-) Hieronder worden de extra opties kort uitgelegd:

– Varen: boek bij je ticket voor een klein bedrag extra een half uur varen door het Maritiem District op een elektrisch sloepje (max. 5 personen per sloep). Dat kan tussen 16.00-20.00u en het op-& afstappunt is het drijvende ponton wat voor de Willem de Koning Academie ligt. Je meldt je daar met je kaartje. Zorg dat je zo vroeg mogelijk komt, want na 20u is dit niet meer mogelijk en kunnen niet iedereen tegelijkertijd laten varen. Mocht het regenen, dan kun je het rondvaren op de dag zelf terplekke kosteloos om laten zetten naar 4 drankmuntjes.

Tickets koop je hier!