Samen naar een groenere wijk

Door toedoen van de mens verandert het klimaat. Dit mogen we niet ontkennen. Ook Rotterdam moet een stuk harder rennen om de doelstellingen rondom klimaatadaptatie en het terugdringen van uitstoot te halen. Daarnaast is de afbraak van biodiversiteit iets wat zo snel mogelijk gestopt moet worden. Dat geldt dus ook voor de wijk Cool-Scheepvaartkwartier-Stadsdriehoek. Door ruimte slim te gebruiken willen we meer groen en daarmee biodiversiteit realiseren. Daarnaast willen we dat het Rotterdamse Centrum een pionier wordt in de energietransitie en hiermee rekening houdt met bewoners van alle achtergronden en inkomens. Naast voordelen voor het klimaat, zal dit het wonen in het centrum ook leuker, mooier en gezonder maken. 

Ik wil een
groene wijk

Lopende wensen

010 HOME is constant bezig om jullie mooie wensen te vervullen.

Viewing all groups that are Groene wensenlijst

Viewing 1 - 11 of 11 groups

Viewing 1 - 11 of 11 groups

Gerealiseerde wensen

Wij maken graag wensen waar! Wil je weten wat voor mooie wensen we al hebben kunnen realiseren?

Groene initiatieven

010 HOME werkt graag mee om alle groene voorzieningen inzichtelijk te maken.

Opkomende events

Wat zijn de events die binnenkort op de agenda staan?
Bekijk ze snel in onze kalender en mocht je een event missen?

Meld die dan zelf aan!

Praat met ons mee

Heb je een wens, vraag en/ of opmerking? Neem dan gerust contact op met 010 HOME. Wij horen graag hoe wij het centrum van Rotterdam nog groener, gezonder, gezelliger, inclusiever en bereikbaarder kunnen maken. Samen gaan wij dit realiseren.

    captcha

    Sandra de Vries

    s.devries@wijkraadrotterdam.nl

    Sandra de Vries is lid van de wijkraad Cool-Scheepvaartkwartier-Stadsdriehoek. Sandra zet zich onder andere in voor het thema groen in Rotterdam centrum.