Hoe werkt het?

Wensen kunnen we op heel veel manieren realiseren. Het begint natuurlijk met het kenbaar maken van je wens en weten dat het een wens is van meerdere personen. Van kleine wensen zoals een leuke kerstboom in je straat tot hele grote wensen.

Omdat we graag willen weten van wie de wens is kan je je aanmelden op 010 HOME. Vervolgens dien je een wens in en wij verbinden je dan met anderen of we gaan samen jullie wens realiseren. Bekijk hier de verkorte handleiding. Wil je voor je eigen wijk ook een wensenplatform? Lees er dan meer over in ons draaiboek.

stap 1

stap1

Aanmelden

Hier begint het! Maak een account aan op 010 Home

stap 2

stap3

Dien een wens in

Maak je wens kenbaar bij buurtgenoten en dien je wens in

stap 3

stap2

Verbind met anderen

Wij nemen contact met je op om je te verbinden met de mensen die jouw wens waar kunnen maken

Missie

Veranderen gaat niet vanzelf dus daar moet je met alle belanghebbenden energie in steken. Door goede online en offline samenwerking kunnen we werken aan een wijk die goed bereikbaar is, de juiste balans heeft tussen rust en reuring, je fijn kan leven en oud mag worden.

Visie

Onze stip op de horizon is dat iedereen die in onze wijk leeft zichzelf kan zijn en dat we met respect met elkaar en de omgeving omgaan.

Gerealiseerde wensen

Wij maken graag wensen waar! Wil je weten wat voor mooie wensen we al hebben kunnen realiseren?

Contact

Heb je een wens, vraag en/ of opmerking? Neem dan gerust contact op met 010 HOME. Wij horen graag hoe wij het centrum van Rotterdam nog groener, gezonder, gezelliger, inclusiever en bereikbaarder kunnen maken. Samen gaan wij dit realiseren.

    captcha

    logoWIJKRAAD

    Initiatief van de Wijkraad

    010 HOME is bedacht door de wijkraad. Om verbinding te maken tussen alle belanghebbenden van onze wijken is het belangrijk dat je dit in zoveel mogelijk talen kunt doen en op een tijdstip die bij jou past. Vandaar een online samenwerkingsplatform waarmee we de wijk echt aan zet krijgen.