Yoga Zonnegroet Lijnbaan

De Langste Zonnegroet

Rotterdam Centrum organiseert de Langste Zonnegroet: Een Yoga-evenement voor iedereen

Op vrijdag 21 juni 2024 was de Lijnbaan in Rotterdam opnieuw het decor van een gratis, unieke en inspirerende gebeurtenis. Honderden yogi’s, van beginners tot experts, kwamen samen om de langste zonnegroet in Rotterdam te vormen. Dit evenement was wederom een spektakel waar harmonie en beweging samenkwamen.

Vorig jaar vond de eerste editie van de langste zonnegroet plaats op de Lijnbaan in Rotterdam. Het evenement bracht honderden yogi’s bijeen, die samen de mooiste yogaposes aannamen.
Het doel is om bezoekers kennis te laten maken met deze prachtige sport.

Samen met begeleiding door professionals van de bekende sportstudio’s: YG Studio, Vondelgym, Balanzs en MoveAlongStudio werd de mooiste en langste zonnegroet gecreëerd die je ooit hebt gezien. De langste; niet in duur maar in aantal matjes.

De yogasessie startte om 09:30 uur en eindigde om 10:00 uur met een verkwikkende cooling down. Er werd gewerkt met silent disco koptelefoons zodat je de instructies goed kon volgen en de bewegingen synchroon met de andere deelnemers kunt uitvoeren. Na afloop van de sessie is werd een gezond sapje gedronken en kon het shoppen starten.

Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/946514135

Meer informatie lees je hier: https://www.rotterdamcentrum.nl/actueel/de-langste-zonnegroet-op-international-yoga-day-2024

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *